Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Η τοποθέτηση του αντιδημάρχου Πλατανιά για τα αποδυτήρια στο γήπεδο Ταυρωνίτη

Εδώ και αρκετό καιρό, υπάρχει έντονη διαβούλευση (και επί αληθινής βάσης) για την κατάσταση των αποδυτηρίων στο γήπεδο Ταυρωνίτη.

Οι συνθήκες που βρίσκουν φιλοξενούμενες ομάδες είναι πραγματικά πολύ άσχημες και δεν ταυτίζονται με το κλίμα της εποχής, που απαιτείται πλήρης “υπακοή” στα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τελευταίο παράδειγμα η Ιωνία, που φιλοξενήθηκε σήμερα, στο γήπεδο Ταυρωνίτη για το ματς με την Άμιλλα.

Με αφορμή το δημοσίευμα του mirrorsports.gr για το ματς Άμιλλα-Ιωνία, όπου γίνεται αναφορά για την κατάσταση των αποδυτηρίων του γηπέδου, επικοινώνησε μαζί μας ο αντιδήμαρχος Πλατανιά, αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού, Στέλιος Δημητρογιαννάκης που μας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η ανάγνωση του άρθρου σας για τον αγώνα μεταξύ Άμιλλας Μοδίου – Ιωνίας δε κρύβω ότι με αιφνιδίασε όσον αφορά το εξωαγωνιστικό κομμάτι, όσον αφορά τη καθαριότητα των αποδυτηρίων.Προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων πρέπει να τονιστεί ότι την αποκλειστική ευθύνη για τη καθαριότητα την έχει η εκάστοτε γηπεδούχος ομάδα και μόνο όπως ρητά αναγράφεται στο απόσπασμα παραχώρησης που έχουν από το Δήμο Πλατανιά. Κατά συνέπεια είναι ξεκάθαρο ότι ο Δήμος δε φέρει καμία ευθύνη για την καθαριότητα των εγκαταστάσεων και ότι θα πρέπει οι ομάδες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο γήπεδο να βρουν ένα κώδικα επικοινωνίας και συνεργασίας ώστε να έχουν και καλύτερες συνθήκες συνύπαρξης σε αυτό”. 

Να τονιστεί ότι το γήπεδο Ταυρωνίτη χρησιμοποιείται από τους συλλόγους: Άμιλλα, Άρη Βουκολιών, Ατρόμητο Μάλεμε και ακαδημίες Ροδωπού.