Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα…

Στην κυριολεξία το επόμενο παιχνίδι της Ρόδου, θα κρίνει πολλά για τα Χανιά.

Η απρόσμενη, όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι στα Περιβόλια, ήττα από τα Τρίκαλα έχει φέρει έντονο προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα. Είναι σαφές πάντως ότι καμία απόφαση δεν θα ληφθεί υπό το πρίσμα της… στενοχώριας.

Παρόλα αυτά, είναι σαφές ότι πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει, κυρίως βαθμολογικά, σε οριακό επίπεδο, για τα Χανιά που, όπως και η Ξάνθη, ξεκίνησαν στη φετινή Σούπερ Λιγκ 2 με άλλες “περγαμηνές” και βλέπουν, από νωρίς, να απομακρύνονται από τις θέσεις της κορυφής.

Είναι σαφέστατο, ότι το ματς με τον Διαγόρα στη Ρόδο την Τετάρτη (10/2) είναι “κομβικό” για εξελίξεις παντός είδους και θα αποτελέσει, από όλες τις απόψεις, το καλύτερο “ηλεκτροσόκ” για την ομάδα.

Η νίκη θα φέρει ηρεμία, ψυχολογική ανάταση και αυτοπεποίθηση, ενώ μια ήττα θα δημιουργήσει “ζητήματα”, ειδικά αν συνδυαστεί με κακή εμφάνιση.

Η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση που χαίρει ο Αλέκος Βοσνιάδης από τη διοίκηση είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη, πολλές φορές όμως στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να “ακολουθούν” και τα αποτελέσματα, τα οποία έχουν “γυρίσει την πλάτη”, μεταξύ άλλων, και στον έμπειρο και ικανό τεχνικό.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ο αγώνας στη Ρόδο είναι ένας “μίνι” τελικός. Απέναντι στην πιο “σοβαρή” ομάδα, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα.

Μέχρι τότε, τα ονόματα και τα σενάρια που λέγονταν και ψιθυρίζονταν σε “πηγαδάκια” πέριξ των Περιβολίων, μάλλον πως είναι, προς το παρόν, “εκτός επικαιρότητας”…

YΓ: Δεδομένα η ομάδα χρήζει ενίσχυσης και το θέμα είναι αν έχει πλέον επιλογές για να το πράξει…

mirrorsports.gr