Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT

“Kαρπός συνεχούς προσπάθειας”

H ανακοίνωση του ΣΥΔΚΑΚ για τους διαιτητές που ανέβηκαν κατηγορία μπάσκετ.

Την Δευτέρα 19/12/2022, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Ο.Κ (ΚΕΔ/ΕΟΚ) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Δ.Κ.Ε), ανακοίνωσε τους νέους πίνακες διαιτητών εθνικών κατηγοριών.

Για μια ακόμη χρονιά αποδείχθηκε εμπράκτως ότι η Κρητική διαιτησία χαίρει της εμπιστοσύνης των αρμόδιων Επιτροπών, καθώς πέντε απ’ τους αξιολογημένους διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης προάχθηκαν σε υψηλότερες κατηγορίες και αυτό αποτελεί μια σημαντική επιτυχία. Συγκεκριμένα ο συνάδελφος κ. Ξυλάς Δημήτριος προάχθηκε από τη Β’ στην Α εθνική κατηγορία και οι κ.κ. Πετράκης Γεώργιος, Τσαϊρίδης Νικόλαος, Τσίγκου Μαρία και Τσικριτσάκη Βασιλική, προάχθηκαν απ’ τη Γ ́ στη Β ́εθνική κατηγορία.

Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί τον καρπό της συνεχούς προσπάθειας τόσο των ιδίων, όσο και του Συνδέσμου μας ο οποίος μεριμνά διαρκώς για την εκπαίδευση και πρόοδο των μελών του, έχοντας σαν σκοπό την αναβάθμιση της διαιτησίας σε τοπικό κι εθνικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του ΣΥΔΚΑΚ συγχαίρουν θερμά τα ανωτέρω μέλη τους, εύχονται καλή επιτυχία στα παιχνίδια που διευθύνουν, καλή σταδιοδρομία και γρήγορα να πραγματοποιηθούν τα όνειρα τους γι’ άνοδο και σε ανώτερες κατηγορίες της διαιτησίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *