Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

Νέο δημοσίευμα για ενδεχόμενη άνοδο και τρίτης ομάδας από την SL2

Η δράση Αυγενάκη για συγχώνευση κατηγοριών προκαλεί αντιδράσεις και η SL2 ρίχνει στο τραπέζι το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης για άνοδο τρίτης ομάδας τη νέα περίοδο.

Οι ομάδες της Super League 2 είναι στα κάγκελα, σύμφωνα με το SDNA.gr για την αναδιάρθρωση που προωθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και τη συγχώνευση της συγκεκριμένης κατηγορίας με την Football League.

Αντιδράσεις αφού η κατηγορία που θα δημιουργηθεί θα αποτελείται από 32 ομάδες και τα έσοδα θα μειωθούν.

Το επόμενο διάστημα όμως, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέα δεδομένα που θα εμπλέξουν και τη μεγάλη κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ομάδες που επιμένουν να κατατεθεί αίτημα για αναδιάρθρωση και με την Super League 1 και αύξηση των ομάδων στην πρώτη κατηγορία για τη νέα περίοδο από0 14 σε 16 ομάδες. Πως θα γίνει αυτό;

Με την άνοδο δύο σίγουρα ενδεχομένως και τριών ομάδων από τη Super League 2, θέμα για το οποίο είχε αναφερθεί το mirrorsports.gr πριν από αρκετές εβδομάδες και είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Τι αναφέρει το νέο δημοσίευμα της έγκριτης ιστοσελίδας sdna.gr:

Να ανέβουν δηλαδή απευθείας από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία δύο ομάδες, οι δύο πρώτες της βαθμολογίας, και ο τρίτος της SL2 να δώσει μπαράζ με τον προτελευταίο της SL1.

Αυτή τη στιγμή ανεβαίνει μία ομάδα και η δεύτερη δίνει μπαράζ με τον προτελευταίο από τη SL1.

Το συγκεκριμένο σενάριο πάντως, αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στη μεγάλη κατηγορία αφού τα έσοδα για κεντρική διαχείριση (εφόσον προχωρήσει) και Στοίχημα θα μοιραστούν δια του 16 και όχι δια του 14.

Η… συνέχεια θα παιχτεί τις επόμενες ημέρες.