Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Υγρός στίβος Υποδομές

ΝΟΧ σε Αυγενάκη και Μαυρωτά: “Το καλοκαίρι τελειώνει…”

Με αφορμή το πρόβλημα με τη στάθμη της πισίνας στο κολυμβητήριο Χανίων, ο ΝΟΧ καλεί τους Υγφυπουργό Αθλητισμού και ΓΓΑ να δώσουν λύσεις στις υποδομές.

Με αφορμή το πρόβλημα με τη στάθμη της πισίνας στο κολυμβητήριο Χανίων, ο ΝΟΧ καλεί τους Υγφυπουργό Αθλητισμού και ΓΓΑ να δώσουν λύσεις στις υποδομές.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΝΟΧ (ήρθε μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος με τη στάθμη του νερού στο κολυμβητήριο), “δεν έχουμε λάβει ακόμα κάποια ενημέρωση για το τι θα ακολουθήσει με την αφαίρεση των σκέπαστρων στις δύο μικρότερες πισίνες 25 και 12,5 μέτρων. Το καλοκαίρι, πάντως, τελειώνει κύριε υφυπουργέ Αθλητισμού και κύριε Γενικέ, ενώ όπως ξέρετε πολύ καλά θα δημιουργηθούν άλλα προβλήματα από το φθινόπωρο εφόσον δεν εγκατασταθούν καινούργια σκέπαστρα”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΟΧ:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι από σήμερα Τρίτη το κολυμβητήριο Χανίων θα μπορεί και πάλι να λειτουργήσει κανονικά για τις προπονήσεις των αθλητών και όλων των τμημάτων.

Ο Ναυτικός Ομιλος κάνει γνωστό ότι διαπίστωσε εκ των υστέρων το πρόβλημα που υπήρξε με το να πέσει η στάθμη του νερού στην 50άρα πισίνα. Λυπούμαστε ασφαλώς για το γεγονός ότι τα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται σε μια εγκατάσταση, που θα μπορούσε να έχει μόνο οφέλη για τον αθλητισμό και την κοινωνία της πόλης.

Με την ευκαιρία να επισημάνουμε ότι δεν έχουμε λάβει ακόμα κάποια ενημέρωση για το τι θα ακολουθήσει με την αφαίρεση των σκέπαστρων στις δύο μικρότερες πισίνες 25 και 12,5 μέτρων.

Το καλοκαίρι, πάντως, τελειώνει κύριε υφυπουργέ Αθλητισμού και κύριε Γενικέ, ενώ όπως ξέρετε πολύ καλά θα δημιουργηθούν άλλα προβλήματα από το φθινόπωρο εφόσον δεν εγκατασταθούν καινούργια σκέπαστρα.

Ένας διαρκής αγώνας, ατέλειωτος πραγματικά, προκειμένου ένας Όμιλος με ιστορία, με γιγάντιες επιτυχίες και διακρίσεις αθλητών σε όλα τα επίπεδα, σε όλο το φάσμα του υγρού στίβου, να βρίσκεται αντιμέτωπος συνέχεια με τέτοια προβλήματα. Δεν αξίζει, είναι άδικο για τον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Χανίων να μην μπορεί να λειτουργήσει όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει.