Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Υγρός στίβος

ΝΟΧ: Το “ψηστήρι” που δεν έφερε αποτέλεσμα και οι …τέσσερις αποχωρήσεις

Τελικά οι αποχωρήσεις στον Ν.Ο.Χανίων δεν μπορούσαν να αποτραπούν.

“Πρώτη και καλύτερη” εκείνη του Μάνθου Βουλγαράκη που, ναι μεν, προσπάθησαν άπαντες να τον πείσουν να παίξει για έναν ακόμα χρόνο στον ΝΟΧ και στη φετινή Α1, ωστόσο, η απόφασή του απεδείχθη οριστική. Ο Μάνθος αφήνει τις πισίνες (συνεχίζει ως προπονητής υποδομών του ΝΟΧ), μετά από τεράστια καριέρα στα 40 του χρόνια. Έχει παίξει με Εθνικό, Βουλιαγμένη, Παναθηναϊκό και φυσικά ΝΟΧ, αλλά και Εθνική Ελλάδος με την οποία κατέκτησε δύο χάλκινα σε Παγκόσμια πρωταθλήματα! Κατέκτησε επίσης πρωτάθλημα και Κύπελλο με την Βουλιαγμένη.

“Τελος” στην καριέρα του έβαλε και ο Γιώργος Κατσουλάκης. Κάτι που, μαζί με τον Βουλγαράκη, είχε προϊδεάσει σε τηλεοπτική εκπομπή στο XANIA LIVE TV, πριν περίπου έναν χρόνο. Εκτός του ΝΟΧ, ο 36χρονος έπαιξε και στον Ολυμπιακό (ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο), ενώ αγωνίστηκε σε Χίο, ΠΑΟΚ και Παλαιό Φάληρο.

“Τέλος” στην καριέρα τους έβαλαν επίσης και οι Οδυσσέας Μπαριωτάκης (πολλά χρόνια στον ΝΟΧ, αλλά και πρωταθλητής με τον Εθνικό) και ο Γιώργος Φώκας (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του), μόλις στα 25 του χρονια.