Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Ο Αυγενάκης πάει για αναδιάρθρωση με 16 ομάδες στη Super League 1!

Δημοσίευμα αναφέρει ότι το σκέφτεται, λόγω Κούγια και Λάρισας! Τι θα ισχύσει για την Σούπερ Λιγκ 2.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο Metropolis 95.5, σε τηλεδιάσκεψη που είχε ο κ. Αυγενάκης με εκπροσώπους των χαμηλότερων κατηγοριών είχε διαρρεύσει, αφού τόνισε ότι θα καταργηθεί η Football League, ότι θα αλλάξουν τα πάντα και στην μεγάλη κατηγορία. Όταν επέμειναν να αποκαλύψει τι μπορεί να αλλάξει στην Super League 1, σημείωσε ότι δεν είναι βέβαιο ότι θα πέσει κάποιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ mirrorsports.gr ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Σύμφωνα με το νεότερο ρεπορτάζ στην αναδιάρθρωση που προωθεί, θα καταργήσει την Football League, από την Super League 1  δεν θα υποβιβαστεί κάποια ομάδα και του χρόνου η μεγάλη κατηγορία θα διεξαχθεί με 16 συλλόγους, ενώ η Super League 2 θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομίλους με 32 ομάδες. Βέβαια, οι αποφάσεις πρέπει να περάσουν από τις γενικές συνελεύσεις της ΕΠΟ και της Λίγκας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του metrosport.gr, αυτό πάντως δείχνει την πρόθεση του Υφυπουργού Αθλητισμού να τείνει χείρα βοηθείας προς τον Αλέξη Κούγια και τη Λάρισα, που μετά την χθεσινή ήττα από τη Λαμία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ένα βήμα από τον «γκρεμό».