Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Ο Κανακούδης στηρίζει Μπαξεβάνο!

Ραδιοφωνικές δηλώσεις του πρώην παίκτη του Πλατανιά, Πέτρου Κανακούδη για τον πρώην προπονητή του Κισσαμικού Σπύρο Μπαξεβάνο.

Ο Πέτρος Κανακούδης στηρίζει την επιλογή Μπαξεβάνου, σε ένα κλίμα που στη διοίκηση της ομάδας υπάρχουν και αντίθετες απόψεις.

Οι δηλώσεις Κανακούδη στον Metropolis 95,5:

«Η αλλαγή προπονητή επήλθε λόγω των αποτελεσμάτων. Ενδεχομένως και η αγωνιστική παρουσία δεν ικανοποιούσε την διοίκηση και πήρε αυτή την απόφαση. Γίνονται πάντα κουβέντες με τους παίκτες όσον αφορά το πως θα βελτιωθεί η ομάδα, κυρίως, με παιδιά που έχουν περισσότερες παραστάσεις και εμπειρίες. Θεωρώ, βέβαια, ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι καλό να εμπλέκονται με την αλλαγή προπονητή. Για τον προπονητή εμείς δεν είπαμε την γνώμη μας. Δεν παίρνουμε θέση για τέτοια θέματα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν έχει η γνωριμία ακόμη με τον κ. Μπαξεβάνο, αλλά τυχαίνει να γνωρίζει κάποιους παίκτες από την ομάδα, όπως τον ξέρω και εγώ γιατί είχαμε συνεργαστεί ξανά στον Ηρακλή για ένα διάστημα. Είναι καθαρά επαγγελματική η επαφή μας, τον είχα γνωρίσει σε περίοδο προετοιμασίας για δύο εβδομάδες. Είναι ένας προπονητής που ξέρει τον σύλλογο, ήταν με επιτυχία στην ομάδα στο παρελθόν όταν είχε ανέβει κατηγορία. Θεωρώ ότι από την στιγμή που επιλέχθηκε είναι η καλύτερη δυνατή λύση και εμείς θα στηρίξουμε την απόφαση της διοίκησης».