Κατηγορίες
Υγρός στίβος IN THE SPOTLIGHT ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

O “στρατιώτης” Μάνθος που επιστρέφει στα 41 του να βοηθήσει τον ΝΟΧ!

Είναι μεγάλος παίκτης και τo αποδεικνύει σε κάθε περίσταση! Κίνητρο να τον δει ο μικρός γιος του να παίζει!

Ο Μάνθος Βουλγαράκης κλήθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων να ενισχύσει φέτος την ομάδα στη θέση του φουνταριστού και παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του, από πέρυσι, σαν καλός στρατιώτης και με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, είπε το “ναι”!

Ποιο ήταν το πρόβλημα που προέκυψε;

Ο βασικός φουνταριστός της ομάδας Μιχάλης Σαρτζετακης εισήχθη σε σχολή λιμενοφυλάκων, κάτι που σημαίνει ότι για φέτος δεν θα μπορούσε να προσφέρει, όπως θα ήθελε, τις υπηρεσίες του στον ΝΟΧ. Στην ομάδα, φουνταριστοί είναι οι Μπατάκης και Κανδανολέων (2ος με την Εθνική εφήβων), αλλά χρειαζόταν και μια τρίτη λύση! Ειδικά, φέτος που το πρωτάθλημα είναι με 16 ομάδες στην Α1 και πιθανόν να υπάρξουν και μπαράζ.

Ο “γερόλυκος” (γεννηθείς στις 14 Μαρτίου 1980) Μάνθος Βουλγαράκης ήταν η ιδανική λύση! Είπε το “ναι” και έλυσε τα χέρια του Ηλία Μαχαίρα!

Ο Μάνθος Βουλγαράκης “εν δράσει”…

Πάντως ο Μάνθος θα αποτελεί την τρίτη λύση και θα υπολογίζεται κυρίως για τα εντός έδρας παιχνίδια. Σημαντική η συνεισφορά του και εκεί!

“Μου ζητήθηκε να βοηθήσω και με χαρά το αποδέχτηκα. Ήθελα να ευχαριστηθώ τον τελευταίο χρόνο που θα παίξω. Να υπάρχει κόσμος στο κολυμβητήριο. Να σταματήσω σε μια φυσιολογική χρονιά. Ήθελα επίσης να με δει ο 2χρονος γιος μου να παίζω”, αναφέρει ο Βουλγαράκης στο mirrorsports.gr.

Ο Βουλγαράκης θα παραμείνει φυσικά και προπονητής Παίδων του ΝΟΧ. Μάλιστα, φέτος εξαιτίας του νέου αθλητικού νόμου δεν υπάρχει ασυμβίβαστο, συνεπώς ένας προπονητής υποδομών μιας ομάδας, μπορεί να ενισχύει αγωνιστικά την ανδρική ομάδα.

Το mirrorsports.gr ζήτησε την άποψη του Βουλγαράκη και για το ασημένιο μετάλλιο της Εθνικής Εφήβων:

“Μεγάλη επιτυχία της Εθνικής εφήβων που την προηγούμενη φορά δεν είχαν πάρει μετάλλιο. Φτάσανε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Είναι μεγάλη υπόθεση για τα Χανια αφού προπονητής (Μαχαίρας) και τρεις βασικοί παίκτες είναι Χανιώτες. Πρέπει να στηριχθεί το μελλον. Κίνητρο για τα χανιωτάκια να ασχοληθούν με το πόλο. Χρειάζεται κολυμβητηριο”.

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr