Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

ΠΑΕ Χανιά: Σε “πυρετό” αναμονής για τις εξελίξεις

Το 2020 θα το θυμούνται όλοι, αλλά και η ομάδα των Χανίων.

Μετά το “εφιαλτικό” καλοκαίρι με συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων, λόγω της ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης (που ουδέποτε ήρθε), αλλά και αργότερα, με τη διαδικασία να μείνουν 12 οι ομάδες στην Σούπερ Λιγκ 2 (κάτι που έγινε), τα Χανιά έχουν εισέλθει, άθελά τους, αλλά με άμεσο ενδιαφέρον τους, σε διαδικασία αναμονής για τις εξελίξεις στην Σούπερ Λιγκ 2.

Μια αγχωτική και πυρετώδης αναμονή που σχηματίζει, όχι πολλές πιθανότητες να έχει αίσιο τέλος, αλλά που άπαντες γνωρίζουν ότι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την Τρίτη (10/11) για τις οριστικές αποφάσεις και για το αν η SL 2 θα μπορέσει να δραστηριοποιηθεί και να εξαιρεθεί από το lockdown.

Η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε αναμονή, έχει τις επαφές της με τη Λίγκα, αλλά αυτή τη στιγμή, που τα πάντα κρέμονται απόμια κλωστή, ουδείς μπορεί να γνωρίζει ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις.

Η χτεσινή ΚΥΑ έδωσε ελπίδες ότι κάτι θα αλλάξει, αλλά ελπίδες έχουν υπάρξει πολλές και στο προηγούμενο διάστημα, χωρίς αποτέλεσμα.

Εκείνο πάντως που είναι σαφές είναι ότι ενδεχόμενη μη έναρξη του πρωταθλήματος θα σημάνει άκρως αρνητικές συνέπειες για όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, που, όπως σωστά τόνισε και ο Γενικός Διευθυντής του Εργοτέλη Γιώργος Τουτζάρης, “οι ΠΑΕ της SL2 εδώ και 10 μήνες μόνο πληρώνουν και δεν έχουν κανένα απολύτως έσοδο”.

Vas Fou – mirrorsports.gr