Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

ΠΑΕ Χανιά: Το υπαρκτό σενάριο για λύση “εκ των έσω” για προπονητή και το ψάξιμο για επενδυτή

Κανένα νέο, προς το παρόν, από την ΠΑΕ Χανιά.

Ούτε προγραμματισμός, ούτε ανακοινώσεις…

Φαίνεται πάντως ότι δρομολογούνται κινήσεις ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη υπό οποιοδήποτε σενάριο…

Τελευταίες πληροφορίες του mirrorsports.gr αναφέρουν ότι, αν υπάρξει το ενδεχόμενο η ομάδα να κινηθεί σε χαμηλό “μπάτζετ” (πράγμα που αυτή τη στιγμή είναι και το πιο πιθανό), τότε για τη θέση του προπονητή υπάρχει λύση και δεν θα αναζητηθεί εκτός Χανίων.

Εκείνος που “παίζει” δυνατά να είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας είναι ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου αλλά και του Αλέκου Βοσνιάδη, Θάνος Χατζηαθανασίου. Πρόκειται για μια “βατή” αλλά ενδεχομένως με προοπτικές, λύση, καθώς και γνώστης των καταστάσεων είναι και διπλωματούχος προπονητής UEFA Pro και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί ως προπονητής σε Νέστο Χρυσούπολης, Αχιλλέα Τριανδρίας, Ηρακλή Κ20 και ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή σε Αγρ. Αστέρα, Κέρκυρα (Super League), Ηρακλή και στην ΠΑΕ Χανιά, στην οποία εντάχθηκε πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2018, παραμένοντας ως τον Ιούνιο του 2019, όπου και ανέλαβε αναλυτής στην Ξάνθη (Super League). Επέστρεψε στην ομάδα των Χανίων τον Σεπτέμβριο του 2020 και από τη φετινή σεζόν, εκτός από τις υπηρεσίες του στην ομάδα Κ20 είναι προπονητής στα τμήματα Elite του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά.

Αυτή η προοπτική λοιπόν ενδέχεται να προχωρήσει, αν δεν βρεθεί επενδυτής.

Διότι φαίνεται ότι το, προ αρκετών ημερών δημοσίευμα του mirrorsports.gr περί λύσης “απ’ έξω” μάλλον πώς ισχύει…

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Αντώνης Ροκάκης βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση κάποιου ή κάποιων επενδυτών, είτε για (συν) διοίκηση είτε για να παραχωρήσει πλήρως τις μετοχές του.

Η προσπάθεια βέβαια μπορεί να γίνεται αλλά ουδείς ξέρει αν θα έχει αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι ότι δεν εγκαταλείπεται η προσπάθεια…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.