Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Γ' Εθνική ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παλαιόχωρα: Γ’ Εθνική και … Διακάκης – “Ο κόμπος στο χτένι” για το γήπεδο

Ο προγραμματισμός της νέας περιόδου στη Γ’ Εθνική αποτελεί προτεραιότητα στην Παλαιόχωρα, που θα συνεχίσει να πορεύεται με τον “βραχνά” της απουσίας γηπέδου.

“Το ζήτημα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι εγκαταστάσεις του υπάρχοντος γηπέδου στην Παλαιόχωρα είναι διαλυμένες και τώρα, πάλι, καλούμαστε να παίξουμε στη Γ’ Εθνική”, σημειώνει το μέλος ΔΣ της ομάδας Ανδρέας Λουγιάκης, που τις προηγούμενες μέρες έκανε και ανάρτηση στο facebook, τονίζοντας το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργεί αυτή η έλλειψη.

“Όσες συναντήσεις έγιναν, όσες συσκέψεις έγιναν κατέληξαν στο κενό. Οι συναντήσεις για το γήπεδο γίνονταν μόνο και μόνο για να σταματήσει η μουρμούρα”, επισημαίνει ο Ανδρέας Λουγιάκης.

Οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν ότι ο Δήμος Καντάνου Σελίνου πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες, να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο για να δρομολογηθούν κάποια στιγμή, οι διαδικασίες δημιουργίας γηπέδου στην Παλαιόχωρα.

Ανανεώνει ο Διακάκης

Στο μεταξύ, ξεκινά ο προγραμματισμός της ομάδας για τη Γ’ Εθνική. Μέσα στη βδομάδα θα επιστρέψει στην Παλαιόχωρα ο προπονητής Τάκης Διακάκης, ουσιαστικά για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη διοίκηση. Αμφότερες οι πλευρές είναι ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους.

Παράλληλα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ και όπως είναι εύλογο, θα υπάρχει σύνεση σε ό,τι αφορά το μπάτζετ της ομάδας.

“Έχουν γίνει συζητήσεις και με άλλους ανθρώπους της περιοχής που πιθανόν να ασχοληθούν και να συνεισφέρουν στην ομάδα”, επεσήμανε ο Ανδρέας Λουγιάκης.