Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Παπαδόπουλος: “Όταν σκοράρεις δύο γκολ πρέπει να κερδίζεις”

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά όχι από το αποτέλεσμα ο Νίκος Παπαδόπουλος.

“Σκοράραμε δύο φορές και σε αυτή την κατηγορία όταν σκοράρεις δύο γκολ δεν επιτρέπεται να χάνεις βαθμούς. Θεωρώ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι, εκτός από τα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου που μπήκε καλύτερα ο αντίπαλος. Είχαμε την κατοχή και βγάλαμε πολλές τελικές και στο 2-1 είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ηταν πολύ σημαντική η ευκαιρία του Βασιλακάκη να γίνει το 3-1”, είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Χανίων Νίκος Παπαδόπουλος μετά το ματς απέναντι στη Ρόδο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πάντως έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο παιχνίδι αυτό και πρόσθεσε: “πρέπει να δείξουμε δυνατοί για να γυρίσουμε την κατάσταση και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι”.

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ο Αντωνίου

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ρόδου Σωτήρης Αντωνίου ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είχαμε έρθει με στόχο να κερδίσουμε, γιατί και εμείς, όπως και τα Χανιά, έχουμε υψηλούς στόχους. Παρ’ όλα αυτά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ο βαθμός που πήραμε παρότι βρεθήκαμε δύο φορές πίσω ήταν πάρα πολύ σημαντικός”.