Κατηγορίες
Άρης Σούδας IN THE SPOTLIGHT

Παπαθανασίου: Η ανακοίνωση του Άρη Σούδας που επιβεβαιώνει πλήρως το mirrorsports.gr

Διορθωτική ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης Σούδας σχετικά με το “τέλος” της συνεργασίας με τον Κώστα Παπαθανασίου.

Αρχικά το mirrorsports.gr δημοσίευσε την είδηση ότι ο Κώστας Παπαθανασίου σταματά στο εξής να αγωνίζεται για τον Άρη Σούδας, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεών του και ότι πιθανότατα σταματά και το ποδόσφαιρο.

Το απόγευμα εξέδωσε ο Άρης Σούδας ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι ο “Παπ” επιθυμούσε από την αρχή της περιόδου να σταματήσει αλλά αποφάσισε να προσφέρει στην ομάδα φέτος, μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

Λίγο αργότερα διορθώθηκε η ανακοίνωση αφού αφαιρέθηκε η φράση, “χωρίς να έχει εκφράσει σε καμία στιγμή την πρόθεση να αποχωρήσει μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα”.

Η ανακοίνωση του Άρη Σούδας αναφέρει:

“Από το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ και αναφορικά με τα όσα δημοσιεύθηκαν σε τοπικό αθλητικό διαδικτυακό μέσο σχετικά με την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή μας Κώστα Παπαθανασίου από την ομάδα θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι οι προθέσεις του Κώστα Παπαθανασίου να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω αυξημένων ανηλλειμένων επαγγελματικών υποχρεώσεών του, είχαν γίνει γνωστές στην ομάδα πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Μετά από συζητήσεις μαζί του αποφασίσε να παραμείνει στην ομάδα και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι και την παρούσα χρονική περίοδο, απόφαση την οποία τήρησε μέχρι και σήμερα αγωνιζόμενος με απαράμμιλο πάθος για την ομάδα μας.

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος η ομάδα μας θα συζητήσει και πάλι με τον Κώστα σχετικά με την περαιτέρω ποδοσφαιρική του πορεία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.