Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πλατανιάς: Τελειωμένη θεωρείται η αλλαγή στην ΠΑΕ. Μες στη βδομάδα οι ανακοινώσεις

Εκτός συνταρακτικού απροόπτου θα προχωρήσει η διοικητική “αλλαγή” στην ΠΑΕ Πλατανιάς.

Όλα τελειωμένα θεωρούνται στον Πλατανιά, σε ότι αφορά τη μεταβίβασή του πλειοψηφικού πακέτου σε, όπως φαίνεται, Αθηναίους επενδυτές. Οι ανακοινώσεις αναμένονται οσονούπω και με δεδομένο ότι πήρε παράταση η δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Προχτές γράφαμε ότι η υπόθεση έχει, ήδη, τελειώσει, και μάλιστα θα δήλωνε συμμετοχή ο Πλατανιάς στο πρωτάθλημα, ωστόσο η νέα παράταση που δόθηκε μέχρι την Τετάρτη (16/9), δεν επέβαλλε στο να γίνει κάτι τέτοιο, πιεστικά.

Η μεταβίβαση της ΠΑΕ εκτός του ότι γίνεται (όπως φαίνεται) με έτοιμο πλάνο, για την “επόμενη μέρα”, γίνεται και με αντίτιμο, ενός ποσού της τάξεως των 300-350 χιλιάδων ευρώ, που αποτελεί την ελάχιστη ονομαστική αξία για την παραχώρηση των μετοχών και ήταν κάτι που είχαμε επισημάνει στο mirrorsports.gr, από τις 27 Αυγούστου. Εκείνη την περίοδο φυσικά δε διαφαινόταν κάτι στον “ορίζοντα”, παρά μόνο κάποιο “φιλολογικό” ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή.

Από τότε κύλησε βέβαια πολύ νερό στο αυλάκι, για να φτάσουμε στις τωρινές εξελίξεις. Ανακοινώσεις δε αναμένονται μέσα στην εβδομάδα που τίθενται, παράλληλα, με τη δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.