Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Προχωρά το σενάριο συγχώνευσης της Β’ με τη Γ’ ΕΠΣΧ

Τι ζητούν 5 ομάδες της Γ’ κατηγορίας.

Στο mirrorsports.gr είχαμε αναφερεθεί εκτενώς στο θέμα που συζητήθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση της ΕΠΣΧ για ενδεχόμενο συγχώνευσης της Γ’ με τη Β΄κατηγορία λόγω μητρώου και λίγων ομάδων που είναι “εντάξει” από τη Γ’ κατηγορία.

Με επιστολή τους στην ΕΠΣΧ οι 5 ομάδες της Γ’ κατηγορίας ζητούν αναδιάρθρωση και συγχώνευση της Γ’ με τη Β’ κατηγορία.

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και της τοποθέτησης μας-σας στο συμβούλιο της ΕΠΣ Χανίων την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 και μετά την καθολική αποδοχή, αιτούμαστε όπως βεβαιώσετε το συμφωνηθέν γεγονός της συγχώνευσης της Γ’ Κατηγορίας με τη Β’ Κατηγορία του τοπικού Πρωταθλήματος ν. Χανίων.

Αυτό διότι όπως εξηγήσαμε και στο συμβούλιο οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα (Μητρώο) της Γ’ κατηγορίας έως σήμερα είναι μόλις πέντε (5) και αυτό δημιουργεί προβλήματα ως προς την ομαλή διεξαγωγή του.

Ως εκ τούτου, η συγχώνευση αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, των παρακάτω ομάδων στη Β’ κατηγορία αποτελεί λύση στο πρόβλημα, κάτι που θεωρούμε ότι άπαντες επιθυμούν.

Οι ομάδες της Γ’ κατηγορίας είναι:

ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ
Αρης Βουκολιών
ΑΟ Σφακιά
Κορωνίδα
ΑΟ Περιβολίων

Το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, θα γίνει πιο ανταγωνιστικό, ενώ ταυτόχρονα οι ποδοσφαιριστές των εν λόγω ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα καλύτερο επίπεδο.

Για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία, διευκρίνηση ή ενέργεια από την πλευρά μας, είμαστε στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Για τις ομάδες
Τσοντάκης Χρήστος ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ, Νικηφοράκη-Βοντζάκη Χρυσούλα ΑΟ ΣΦΑΚΙΑ, Γεωργουσάκης Νίκος ΑΡΗΣ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ, Λιμανζάκης Κυριάκος ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ, Ποποδάκης Σπύρος ΑΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *