Πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων: “Έχει κλείσει το θέμα. Το Εθνικό Στάδιο δεν είναι χώρος για ποδόσφαιρο”!

Απάντηση σε Ιωνία και “ποδοσφαιρόφιλους” από τον πρόεδρο του ΕΑΚ Χανίων, Μανώλη Κουριδάκη.

Θέμα συζήτησης “σήκωσε” η προ ημερών δήλωση του τεχνικού διευθυντή της Ιωνίας, Γιώργου Ανδρεαδάκη, στο mirrorsports.gr, ότι “το Εθνικό Στάδιο Χανίων δεν είναι ιδιοκτησία της διοίκησης του ΕΑΚ και ότι εκεί είναι η φυσική έδρα της Ιωνίας”.

Δείτε εδώ τι είπε ο Γιώργος Ανδρεαδάκης στο mirrorsports.

Το mirrorsports.gr ζήτησε και πήρε την απάντηση του προέδρου του ΕΑΚ Χανίων, Μανώλη Κουριδάκη, επί του θέματος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το Εθνικό Στάδιο Χανίων δεν είναι πλέον, χώρος για ποδόσφαιρο. Μοναδική περίπτωση να χρησιμοποιηθεί, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ως χώρος προπονήσεων.

“Από τη στιγμή που έχουν κοπεί τα κάγκελα περιμετρικά από το Εθνικό Στάδιο Χανίων, αγώνες ποδοσφαίρου δεν μπορούν να γίνουν σε αυτό και είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει. Αγώνες και δήλωση έδρας του Εθνικού Σταδίου Χανίων δεν μπορεί να γίνει. Ούτε υπάρχει στις σκέψεις μας να γίνουν εργασίες για να βάλουμε κάγκελα περιμετρικά του Σταδίου για να παιχτεί ποδόσφαιρο”, επεσήμανε ο Μανώλης Κουριδάκης.

“Στο Εθνικό Στάδιο Χανίων για να γίνουν αγώνες δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, είναι δεδομένο. Μπορούμε να το ξανασυζητήσουμε, με κάποια χρέωση, για προπονήσεις που θα γίνονται μόνο το πρωί”, προσέθεσε ο . Κουριδάκης.

Και κλείνοντας ανέφερε:

“Θέλω να εκτιμήσουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, γιατί εγώ δε βάζω κανένα άθλημα και κανένα Ολυμπιακό άθλημα απέναντί μου, ότι, όταν στα Χανιά υπάρχουν 10-20 υποδομές ποδοσφαίρου δεν κοιτάζουμε στο κέντρο των Χανίων, σε έναν χώρο που καθημερινά αθλούνται 300-400 παιδιά μέσα, να ξαναγυρίσουμε το ποδόσφαιρο μέσα. Οι ομάδες έχουν βρει το δρόμο τους και το χώρο τους για να κάνουν ανάπτυξη. Δεν είναι της ώρας να συζητηθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Εμείς έχουμε ενημερώσει και την ΕΠΣΧ ότι δεν μπορεί να φιλοξενηθούν αγώνες ποδοσφαίρου, διότι η μορφή που έχει πλέον το Στάδιο δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο”.