Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT SUPER LEAGUE 2

SL2: Αναδιάρθρωση …”γιοκ”! Θέλουν 12 ομάδες οι …ίδιες οι ομάδες

Κοινή ανακοίνωση από τις …11 ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 για το μέλλον της κατηγορίας.

Θέλουν να μη γίνει αναδιάρθρωση και το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 12 ομάδες (κάτι που δρομολογήθηκε και με την προσφυγή των Χανίων στο Διαιτητικό που αποφάσισε “υπέρ” της προσφυγης).

Οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 (πλην Πλατανιά που έψαξαν αλλά δεν βρήκαν εκπρόσωπο), συνυπογράφουν κείμενο με το οποίο επιθυμούν να μη γίνει αναδιάρθρωση και να μη γίνει καμία παρέμβαση του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, επ’ αυτού!

Αναλυτικά:

Με την με αριθμό 104/2020 Απόφαση του ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ της Ε.Π.Ο. έγινε δεκτή η Προσφυγή της «ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ» με 5-0 ψήφους (μεταξύ αυτών και του εκπροσώπου της ΕΠΟ) και ακυρώθηκε η με αριθμό 41/19-8-2020 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία προέβλεπε την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος της SL2 μe 18 ομάδες.

Αυτό σημαίνει πλέον ότι, το Πρωτάθλημα κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021 της Super League 2, θα διεξαχθεί με 12 Ομάδες.

Ομοίως απερρίφθησαν από το ίδιο Δικαστήριο και οι Προσφυγές των ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ και ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ, οι οποίες μεταξύ άλλων αιτούντο την κατάργηση της Football League και την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2 σε δύο ομίλους.

Σεβόμενοι τις ως άνω Αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, την πλειοψηφία του οποίου απαρτίζουν εν ενεργεία ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και οι οποίες είναι ανέκκλητες, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά, ότι είμεθα αντίθετοι σε οποιαδήποτε παρέμβαση από τον Υπουργό, η οποία θα καταργούσε το περιεχόμενο των αποφάσεων αυτών. 

Την παρούσα Ανακοίνωση προσυπογράφουν οι παρακάτω ΠΑΕ:

Α.Ο. ΞΑΝΘΗ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΧΑΝΙΑ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ
ΙΩΝΙΚΟΣ

Υποσημείωση: Με την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με εκπρόσωπό της.