Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Υγρός στίβος

To “μπλακ άουτ” στο κολυμβητήριο και η μη απάντηση του Υπουργού που ανεβάζουν τη θερμοκρασία!

Το χτεσινό “μπλακ άουτ” στο κολυμβητήριο Χανίων (την ώρα που έκαναν προπόνηση ο Παπαστάμος με τον Κάχρη) που κατά την ανακοίνωση του ΝΟΧ φταίει ο υπάλληλος που … ξεχάστηκε να ανάψει τα φώτα (!), έβγαλε και μια ακόμα είδηση.

Το mirrorsports.gr σας είχε ενημερώσει την 31η Οκτωβρίου ότι ο ΝΟΧ έστειλε έγγραφο στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με το οποίο του τονίζονται τα τεράστια προβλήματα του κολυμβητηρίου (πετρέλαιο, χλώριο, φωτισμός κτλ).

Η σημερινή ανακοίνωση του ΝΟΧ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: 

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες ούτως ώστε η εγκατάσταση να λειτουργεί όσο γίνεται φυσιολογικά. Αναφορές, αυθαίρετες ως επί το πλείστον, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κρίνονται άνευ σχολιασμού. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι προβλήματα υπάρχουν, από τη στιγμή που η διοίκηση τα τελευταία, πολλά χρόνια κυριολεκτικά τα επωμίζεται.

Ειδικότερα, αυτή τη στιγμή, ο Ναυτικός Ομιλος συνεχίζει να τροφοδοτεί με χλώριο την πισίνα, ενώ δεν υπάρχει ακόμη οριστική λύση με το πετρέλαιο. Ουσιαστικά, είμαστε σε μια αναμονή για το τι θα γίνει, όταν υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα, ο Ναυτικός Ομιλος ν’ αναλάβει και την τροφοδότηση του κολυμβητηρίου με πετρέλαιο, κάτι που θα τινάξει τον οικονομικό του προϋπολογισμό.

Για τον ελλιπέστατο φωτισμό, αυτό είναι ένα θέμα που από την πρώτη στιγμή έχουμε θίξει στον κ. Υφυπουργό και αναμένουμε να υπάρξει το συντομότερο δυνατό οριστική λύση.

Για μια ακόμη φορά ζητάμε την κατανόηση των γονέων, θέλοντας να γνωρίζουν ότι ο Ναυτικός Ομιλος και η διοίκηση καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν.

Συνεπώς, 15 μέρες μετά δεν έχει υπάρξει απάντηση του Υπουργείου και συνεπώς ανεβαίνει η θερμοκρασία στις τάξεις του ΝΟΧ που βλέπει τα προβλήματά του να διογκώνονται και βρίσκεται ενώπιον του φάσματος να τα αντιμετωπίσει όλα μόνος του…

Δύσκολο θα πούμε εμείς… Λογικά θα υπάρξει βοήθεια αλλά θα πρέπει να επιβεβαιωθεί…

ΥΓ: Μα είναι δυνατόν να ξεχαστεί ο υπάλληλος και να μην ανοίξει τα φώτα; Δυσκολεύεται κανείς να το πιστέψει!