Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT SUPER LEAGUE 2

Βοσνιάδης: “Για την Σούπερ Λιγκ 1 θα πρέπει να τρέξουμε άμεσα πράγματα”

Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του σε ΓΑΥΔΟΣ Fm και mirrorsports.gr ο προπονητής των Χανίων Αλέκος Βοσνιάδης έκανε νέες δηλώσεις στο athleticradio.gr, εκφράζοντας την αγωνία του για τις εξελίξεις στην Σούπερ Λιγκ 2.

Τόνισε δε ότι αν η ομάδα του βρέθει στην Σούπερ Λιγκ, η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου, ενώ επανέλαβε ότι το κλίμα είναι θετικό για να παραμείνει στην ομάδα.

Κάποιες από τις τοποθετήσεις του Βοσνιάδη:

Για τα σενάρια Αναδιάρθρωσης και το ενδεχόμενο ανόδου των Χανίων στην Σούπερ Λιγκ 1

“Ακούμε και μεις καθημερινά σενάρια αναδιάρθρωσης. Θα είναι πάντως καταστροφικό για τις ομάδες οτι είναι να γίνει να αργήσει. Να μην χαθεί το καλοκαίρι, Να μην χαθεί και άλλος χρόνος Δεν ξέρω τι θα γίνει με την Σούπερ Λιγκ 2 και τις πιο κάτω κατηγορίες. Τι θα αποφασίσει η Σούπερ Λιγκ 1. Θα ανέβουν 1 ή 2 ή 4 ακόμα. Κανείς δεν ξέρει.

Θα πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και τα σωστά μέτρα. Να συμμετέχουν ομάδες που θα μπορούν να λάβουν μέρος στην εκάστοτε κατηγορία και να τερματίζουν την σεζόν. Να δουν ποιες ανταποκρίνονται και ποιές όχι.

Να μειωθούν οι οικονομικές αποστάσεις και να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν θα είναι μία κατηγορία με έναν η δύο ομίλους αυτό θα το αποφασίσουν οι αρμόδιοι.

Να δούμε που θα καταλήξουν. Ακούμε κάτι… αστεία ποσά με μετοχικά κεφάλαια που ακούγεται οτι τα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Μακάρι πάντως να ληφθούν αποφάσεις για το καλό της κατηγορίας. Να μην γίνουν… θελήματα αφού έχουμε και τις Εκλογές στην ΕΠΟ. Υπάρχουν και άλλα Πρωταθλήματα πλην της Σούπερ Λιγκ 1.

Το θέμα είναι να μην αδικηθούν ομάδες, που τις… πέταξαν εκτός στόχου”.

Για την νέα σεζόν

“Τα Χανιά έχουν την εμπειρία να τρέξουν γρήγορα πράγματα. Έχουν την βάση, τα Γήπεδα, τον κόσμο.

Είναι μία νέα ομάδα με δυναμική. Βρίσκεται σε καλό επίπεδο, με σωστή και συνεπή Διοίκηση και τα επόμενα χρόνια θα βρίσκεται σε ακόμα καλύτερο επίπεδο. Θα πρέπει να τρέξουν πράγματα άμεσα αν παίξουμε στην Σούπερ Λιγκ 1.

Αναγκαστικά θα… τρέξουμε δύο παράλληλους σχεδιασμούς. Από την στιγμή που όλα είναι στον… αέρα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι οτι και αν αποφασιστεί.

Αν προκύψει η άνοδος η ομάδα θα πρέπει ταχύτατα να κινηθεί για την νέα κατάσταση. Ελπίζω να το ξέρουμε σε κάνα δεκαήμερο, αν και είναι δύσκολο στην χώρα μας να γίνουν τα πράγματα στους σωστούς χρόνους.

Η Σούπερ Λιγκ 1 ξεκινάει στις 12 Σεπτεμβρίου, οπότε δεν υπάρχουν και πολλά χρονικά περιθώρια. Αν χαθεί χρόνος θα μπούμε με μειονέκτημα, αφού θα πρέπει να γίνει μία σωστή προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπούμε να περιμένουμε την απόφαση γι΄αυτό αν αναγκαστικά θα… τρέξουμε και τα δύο πλάνα και να οργανωθούμε. Αν μας αφαιρέσουν χρόνο θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα”.

Για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς

“Αν παίξουμε στην Σούπερ Λιγκ 1 θεωρώ οτι θα πρέπει να ξεκινήσουμε στις 20 Ιουλίου.  Αν, όχι μία βδομάδα μετά. Θα μείνει ο βασικός κορμός.

Για την Σούπερ Λιγκ 1 θα πρέπει να τρέξουμε άμεσα πράγματα. Αγωνιστικά και οργανωτικά. Θα είναι μικρό το χρονικό διάστημα, αλλά θέλουμε να τα ισορροπήσουμε όλα.

Αν παίξουμε στην Σούπερ Λιγκ 2, κάτι που δεν το θέλουμε, θα μείνει ο κορμός της ομάδας και θα γίνουν λίγες αποχωρήσεις και προσθήκες. Θα έχουμε και πάλι μία δυνατή ομαδα που θα διεκδικήσει την άνοδο.

Υπάρχει διάθεση να πρωταγωνιστήσουμε ξανά. Η ομάδα θα πρέπει να είναι όπως πρέπει να είναι και της αρμόζει. Εμείς όμως ελπίζουμε να ανέβουμε. Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και να παίξουμε στην Σούπερ Λιγκ 1.

Έχουμε ξεκινήσει κάτι σπουδαίο. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Φαίνεται να κερδίζουμε το… στοίχημα. Είμαστε αισόδοξοι και έχουμε μία καλή εικόνα”.