Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Υγρός στίβος Υποδομές

Στα Χανιά ο Αυγενάκης με την προσδοκία για λύσεις στο κολυμβητήριο – Θα πάει και στο Ακρωτήρι;

Ζητούμενο να μην αποτελέσει μια “εθιμοτυπική επίσκεψη”…

Ζητούμενο να μην αποτελέσει μια “εθιμοτυπική επίσκεψη”…

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε ενημέρωση για “κάθοδό” του ακόμα και την προσεχή Παρασκευή (11/7), εν τέλει, η τελευταία ενημέρωση από το ΕΑΚ Χανίων αναφέρει ότι αναμένεται στα Χανιά την Δευτέρα (13/7) το απόγευμα ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Προτεραιότητά του το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας, μετά τα όσα συνέβησαν εκεί το τελευταίο διάστημα, αλλά και την “κραυγή αγωνίας” του ΝΟΧ χτες.

Για το αν θα επισκεφτεί και τα υπόλοιπα αθλητικά κέντρα (Κλαδισός, σκοπευτήριο) θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση το επόμενο διάστημα.

Ζήτημα επίσης τίθεται αν θα επισκεφτεί το “στοιχειωμένο” κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι και αν και εφόσον πάει, να έχει κάποια λύση επ’ αυτού…

Γενικότερα, αυτό που έχει σημασία είναι, η επίσκεψη Αυγενάκη να μην έχει (όπως προηγούμενες άλλων υπουργών) “εθιμοτυπικό χαρακτήρα” αλλά να δοθούν λύσεις σε προβλήματα των αθλητικών υποδομών των Χανίων.

Κρατείστε βέβαια στο μυαλό σας ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης έρχεται ως υφυπουργός αθλητισμού στα Χανιά, σε μια περίοδο που “βράζουν” οι φήμες περί ανασχηματισμού και περί αλλαγής προσώπου στη θέση αυτή…

Βασίλης Φουντουλάκης

mirrorsportschania@gmail.com